Onsite Support Engineer

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
230 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij opzoek naar een Onsite Support Engineer.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
Als Support Engineer sta jij stand-by om storingen op te lossen aan door de opdrachtgever gemaakte modules bij een van onze belangrijkste klanten op locatie. Deze storingen lopen uiteen van gemakkelijke problemen zoals het vervangen van een beugel tot complexe elektronische storingen.

Je maakt hierbij gebruik van een uitgebreide databank waar eerdere storingen in zijn gedocumenteerd, maar je beschikt uiteraard ook over een goed probleemoplossend vermogen. Je wisselt support diensten af met test werkzaamheden binnen de opdrachtgever. Op deze momenten werk je samen met je collega’s aan het testen, analyseren en repareren van onze complexe mechatronische modules. De testen zijn gericht op detectie van productie- en materiaalfouten, maar ook op het bieden van ondersteuning tijdens de ontwikkelingsfase van de producten.

In deze combinatiefunctie lever je een belangrijke bijdrage aan het structureel verminderen van kwaliteitsissues. Je levert support aan de productie en je legt contact met de development afdeling om problemen op te lossen.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je een proactieve en servicegerichte instelling om problemen op te lossen én te voorkomen. Het is belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en zelfstandig bent. Je bent gemotiveerd om door te groeien in de functie en zelfstandig de functie te verbreden. Tevens werk je in 2-ploegendienst en 1 keer per 4 weken een weekend. Dit weekendwerk wordt gecompenseerd middels een vrije dag doordeweeks.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Engineer
Onsite Support Engineer
MBO
Vergelijkbare vacatures