Kwaliteitscontroleur

Hapert, Nederland
Vacature is vervallen
314 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Hapert zijn wij op zoek naar een Manufacturing Engineer.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever biedt hoogstaande en geavanceerde verbindingstechnieken op het gebied van technische glasbewerking, laserbewerking en thermal processing.

Functieomschrijving:
Als Kwaliteitscontroleur ben je samen met je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Op basis van voorgeschreven procedures en werkinstructies voer je op kritische delen, gevoelige of risicovolle onderdelen kwaliteitscontroles uit, dit alles in de meetkamer en ook actief op productievloer. Je voert controles uit middels het toepassen van diverse meettechnieken en meetgereedschappen en biedt ondersteuning bij onderzoeken op het gebied van kwaliteit. Daarnaast beoordeel je de producten ter goed- of afkeur aan de hand van tekening en specificaties en ben je accuraat in het meten en verantwoordelijk voor het optimaal inplannen van de werkzaamheden t.b.v. het productieproces. Ook handel je de interne en externe klachten af volgens het 8D principe inclusief verwerking in database. Over diverse kwaliteitsaangelegenheden heb je contact met bijvoorbeeld BU Manager, inkoop, productie of sales.

Functie-eisen:
Als geschikt kandidaat heb je een afgeronde MBO+ opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld MBO Werktuigbouwkunde, AOT, Middenkader Engineering en heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen; maatvoering, vorm- & plaats toleranties. Daarnaast heb je ervaring met Cad-Cam t.b.v. meetmachines en heb je een goede kennis van meetgereedschappen en meettechnieken (bijvoorbeeld 3D-meetmachine). Verder heb je affiniteit met glas en keramiek en ben je contactueel en communicatief vaardig in de Nederlandse taal.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
MBO+
Kwaliteitscontroleur
Kwaliteit
Werktuigbouwkunde
Vergelijkbare vacatures