Manager Bedrijfsbureau

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
266 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Manager Bedrijfsbureau.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
Als Manager Bedrijfsbureau ben je de spin in het web van de logistiek van ons bedrijf. Het bedrijfsbureau van de afdeling Systems bestaat uit circa 30 professionals onderverdeeld in Master Scheduling, Ordermanagement, Produktie-planning en operationeel Inkoop, welke middels onze matrix-organisatie toebedeeld zijn aan de verschillende klanten-programma’s.

Als manager ben je verantwoordelijk voor de juiste capaciteit en kwaliteit van je team. Je zorgt ervoor dat je team in staat is klantenprogramma’s te drijven op het gebied van klantenorders, produktie-planning en materiaal-beschikbaarheid, zodat aan onze klantenvraag wordt voldaan.

Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van eenduidige procesbeschrijvingen en de uitvoering hiervan binnen de verschillende programma’s. Daarnaast ben je met je team bezig om deze processen verder te optimaliseren. Je volgt de prestaties van je team op middels KPI’s en stuurt naar de gestelde doelen.

In overleg met Sales, Productie en Inkoop wordt maandelijks het Hoofd Productie Plan (HPP) voorbereid en uitgevoerd. Daarnaast drijf je het Logistic Control Board om de belading van onze produktiecapaciteit te bewaken.

Samen met de organisatie ben je in staat om de afdeling naar een hoger niveau te brengen zodat de (interne) klanten hier optimaal profijt van hebben.

Functie-eisen:
Minimaal 10 jaar relevante ervaring in een high-tech machinebouw omgeving;
Minimaal een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting van Supply Chain/ (technische) bedrijfskunde;
Uiteraard beschik je over een sterk analytisch vermogen en werk je systematisch en planmatig;
Ervaring in een assemblage omgeving van complexe Mechatronica is een pre;
Ervaring met klantencontact en affiniteit met techniek;
Het is belangrijk over goede communicatieve vaardigheden te beschikken en je bent in staat als Manager invulling te geven aan het leidinggeven van het team door medewerkers te motiveren, te sturen en te ontwikkelen;
Daarnaast heb jij het vermogen om de organisatie verder te optimaliseren.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures