(Junior) Verkoopadviseur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
314 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Automotive
Branche: Automotive
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Bedrijfsomschrijving:
Dit autobedrijf heeft vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Veldhoven, Valkenswaard, Best, Tilburg en Diessen en is al meer dan 50 jaar een begrip in Brabant. Het is een organisatie waar mensen werken die trots zijn op hun werk. Die altijd de beste prestatie leveren en het uiterste uit zichzelf halen. Mensen die zichzelf blijven ontwikkelen en verdere kijken dan hun neus lang is.

Functiebeschrijving:
Als Verkoopadviseur rekenen we op je. Zeker als het gaat om de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, maar ook voor de verkoop van accessoires, financieringen en verzekeringen. Door het combineren van je mensenkennis en commercieel talent, realiseer je ambitieuze doelstellingen. Verder heb je een proactief en adviserend optreden naar klanten. Je kan goed inzicht verkrijgen in klantbehoeftes en daarop inspelen met het overtreffen van de klantverwachtingen. Verder volg je de ontwikkelingen binnen onze organisatie en in de regionale markt en daarbij vind én benut je de kansen in de markt.

Functie-eisen:
Als geschikte kandiaat heb je een afgeronde commerciële MBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring als verkoopadviseur in de automotive branche. Verder heb je uiteraard een bovengemiddelde interesse in auto's, maar ook de drive om in verkoop te scoren en het vastbijten in de kansen die je ziet. Tot slot heb je een stevige persoonlijkheid met een enthousiaste en open uitstraling, een commerciële instelling en goede contactuele eigenschappen.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Verkoop
Sales