CNC draaier (klein)

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
72 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Heb jij een grote passie voor techniek en draaien in het bijzonder en heb jij affiniteit met nauwkeurige werkzaamheden? Lees dan snel verder, want misschien ben jij de kandidaat die wij zoeken? 
 
Wat betekent werken via Baanbreed
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.
 
Wat ga je doen
Als CNC Draaier ben je werkzaam binnen een team van draaiers waar zeer complexe, uitdagende producten van diverse klanten worden geproduceerd. De draai-afdeling van onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het volledig produceren van prototypes tot aan (kleine) serie-productie. Er wordt gewerkt met toonaangevende machines als Schaublin, Hembrug Microturn en Okuma LB3000. Je werkzaamheden bestaan uit het voor- en nabewerken van hoogwaardige samenstellingen van voornamelijk RVS en speciale legeringen. Je bent medeverantwoordelijk voor het volledige proces; van de bewerkingsstrategie, gereedschapskeuze, opspanningsmethode tot de kwaliteitsbeoordeling.
 
Functie-eisen
- Je hebt een grote passie voor techniek en draaien in het bijzonder;
- Je hebt ervaring met kleine nauwkeurige draaibanken;
- Je beschikt over de nodige materiaal- en gereedschapskennis;
- Je bent super secuur;
- Je werkt nauwgezet en bent een gedreven teamspeler;
- Je beschikt over kennis van meetgereedschappen;
- Tekening lezen is voor jou geen probleem;
- CNC ervaring is een pre. 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures