Technical Assistant

Helmond, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Helmond zijn wij op zoek naar een Technical Assistant.

Ben jij minimaal 32 -38 uur beschikbaar verdeeld over 4 of 5 werkdagen? Heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht? Lees dan snel verder!  

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen ze samen met opdrachtgevers, partners en toeleveranciers — maar vooral samen met hun medewerkers en dus wellicht ook met jou! Als Technical Assistant maak je deel uit van een team dat naar behoefte afwisselend ingezet wordt binnen de speelvelden Assembly en Logistics.

Functieomschrijving:
In deze allround functie verricht je, ter ondersteuning van de monteurs, voorkomende montagewerkzaamheden aan mechatronische (deel)machines en systemen. Daarnaast ondersteun je het speelveld Logistics met het ontvangen, controleren, verwerken en distribueren van inkomende goederen, alsmede met voorraadtellingen en orderpicken. De capaciteitsbehoefte binnen beide speelvelden kan per periode verschillen waarbij je naar behoefte ingezet wordt en daarmee verzekerd bent van de nodige afwisseling in je werk. Als Technical Assistant word je gekoppeld aan ervaren collega’s die jou in deze functie verder zullen begeleiden zodat je op termijn volledig zelfstandig het vakmanschap kan gaan uitoefenen. Je wordt persoonlijk door het bedrijf begeleid om de functie van Technical Assistant snel en goed onder de knie te krijgen.

Functie-eisen:
MBO werk- en denkniveau;
In bezit van een VCA certificaat en een elektrische stapelaar certificaat (of bereid deze te behalen);
Je hebt twee rechterhanden en een goed technisch inzicht;
Je beschikt over een goede werkmentaliteit en je kan nauwkeurig werken.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures