Senior Mechanisch Werkvoorbereider

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
187 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Senior Mechanisch Werkvoorbereider.
Het betreft een fulltime functie.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
De Mechanisch Werkvoorbereider staat op technisch gebied enerzijds de klanten terzijde, maar ook de interne organisatie, door zowel de technische als commerciële belangen van de opdrachgever te behartigen. Je bent de spil tussen Accountmanagement, Engineering en de Realisatie. Daarnaast begeleid je calculaties t.b.v. offertes. Dit m.b.t. mechanische onderdelen en de montage ervan tot complete samenstellingen. Dit doe je met behulp van ons (Project) calculatie tool. Je zorgt ervoor dat de juiste informatie bij elkaar komt en op tijd. Hierbij werk je nauw samen met een projectteam. Je hebt het in je orders en projecten, volledig zelfstandig af te handelen en door ons bedrijf te leiden.

Als Senior Mechanisch Werkvoorbereider reis je max. 2 – 4 keer per jaar naar klanten wereldwijd en leidt je het installatieteam ter plaatse.

Functie-eisen:
Je beschikt over een technische MBO niveau 4 opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde, Mechatronica. Daarnaast heb je hebt een brede kennis over en ervaring met mechanische bewerkingsmethoden en assemblage van mechanische samenstellingen in de machinebouw. Bovendien heb je ervaring als werkvoorbereider of ervaring in een bedrijfsondersteunende afdeling.
• Je hebt breed inzicht in en een brede ervaring in de (high tech) machinebouw;
• Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van de fabricage van machine onderdelen m.b.t. maakbaarheid;
• Het lezen van technische tekeningen is geen probleem voor je;
• Je bent besluitvaardig, niet bang een trekkende rol te vervullen en hebt het in je de juiste beslissingen te nemen op basis van argumenten en deze op een heldere eenduidige wijze te communiceren;
• Je bent initiatiefrijk, creatief, inventief en in staat tot commercieel denken. Verder heb je een professionele, klantvriendelijke houding en ben je gewend om in projectteams te functioneren;
• Je bent bereid om te reizen naar het buitenland;
• Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Werkvoorbereider
mechanisch
Technisch
Werktuigbouwkunde
Mechatronica
Vergelijkbare vacatures