Operator CNC

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
236 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Operator CNC profielen bewerkingsmachine.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie staat voor het esthetisch en functioneel optimaliseren van binnenruimtes voor alle zintuigen. Of het nu gaat om een kantoor, ziekenhuis, school of restaurant. zij bieden hiervoor een productcollectie die een perfecte balans in een ruimte garandeert.

Functieomschrijving:
Als Operator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en onderhouden van de zaag- en freesmachine als het voorbereiden en klaarzetten van de te assembleren orders/projecten.
Jij bent dagelijks bezig met je eigen werkvoorbereiding en bewerking van aluminium profielen en daarnaast assisteer je bij het assembleren hiervan. Als Operator verwerk je technische tekeningen ( CAD/Solidworks files ) tot CNC bestanden en houd je bezig met het instellen van de bewerkingsmachines. Door een diversiteit aan producten is iedere order weer anders wat voor de nodige afwisseling en uitdaging zorgt. Jouw hoofdtaak is het aansturen van de machines en zowel de assistentie die je hierbij, wanneer nodig, krijgt en het compleet klaar zetten van de te produceren opdrachten.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je technisch inzicht (abstract denken, tekeningen ‘lezen’ en omzetten naar productie onderdelen). Daarnaast is ervaring in CNC Applicaties, CAD en overige automatisering, een pre. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Ook ben je zelfstandig, stressbestendig, accuraat en punctueel. Tot slot ben je een teamspeler en woonachtig in omgeving Eindhoven.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Operator CNC
CNC
profielen bewerkingsmachine
Technisch
CAD
Vergelijkbare vacatures