HR Adviseur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
69 dagen geleden Vast
Categorie: HR, Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor een organisatie in Best zoeken wij een HR Adviseur.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever zit in de zonweringbranche. Zij hebben een totale collectie binnen zonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren. De organisatie kenmerkt zich door een informele no-nonsense cultuur met een open communicatie naar zowel collega’s als klanten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als HR Adviseur houd jij je bezig met tal van verschillende zaken. Zo start je de dag met een ochtendoverleg met jouw team. Daarna start je met het beantwoorden van je e-mails maar direct komt er al een leidinggevende binnen lopen en vraagt je om samen met hem in gesprek te gaan met een medewerker die niet goed functioneert. Na dit gesprek staat er meteen een sollicitatiegesprek gepland voor het invullen van de vacature van een medewerker commerciële binnendienst. Na afloop evalueer je dit gesprek met de leidinggevende. Terug op kantoor werk je een paar e-mails weg en stel je een plan van aanpak op voor een arbeidsongeschikte medewerker, de dag ervoor was je aanwezig bij dat gesprek. Na de pauze stel je de tekst op voor een nieuwe vacature en ga je in overleg met een collega van de afdeling marketing communicatie over de vormgeving en het uitzetten van de vacature via social media. Daarna loop je een rondje door de productie om wat brieven en arbeidsovereenkomsten rond te brengen, ondertussen spreek je wat medewerkers aan en loop je even langs de productiemanager om wat lopende zaken door te nemen. Net voordat je naar huis gaat bereid je nog even het bezoek voor wat je morgen brengt aan een van de andere bedrijven in Veghel.

Functie-eisen:
- Een afgeronde hbo/master opleiding op het gebied van human resources management.
- Je hebt tussen de 2 en 4 jaar aantoonbaar relevante werkervaring.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede kennis van de Engelse taal.
- Uitstekende sociale-, communicatieve en gespreksvaardigheden.

Jij voelt je goed thuis op het HR-vlak, bent betrokken en optimistisch en beschikt over overtuigingskracht. Je neemt initiatieven om zo het HR beleid up-to-date te houden. Je brengt op coachende wijze je adviezen over op leidinggevende zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden