Technisch Operator

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
11 dagen geleden Vast € 13 - 14 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor onze opdrachtgever in Helmond zijn wij op zoek naar een fulltime Technisch Operator in 2 ploegendienst.

De opdrachtgever
Bij onze opdrachtgever in Helmond werk je niet alleen in een schone en moderne fabriek, maar denk je ook mee over de maakbaarheid en functionaliteit van machines en modules. Doordat zij zowel ontwikkeling als productie onder één dak gehuisvest hebben zijn zij in staat complexe vraagstukken als one-stop-shop toeleverancier te realiseren. De klanten van deze opdrachtgever bevinden zich onder andere in de medische- en semiconductor industrie. Daarnaast zijn ze ook actief in de food, verpakking en infra sector. Door deze spreiding in markten werk je mee aan allerlei projecten: van verpakkingsmachines, koelsystemen tot de ontwikkeling van een dakconstructie voor een museum. Veel variatie en uitdaging dus op het gebied van engineering, projectmanagement, productie en logistiek.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk.

Wat ga je doen?
De operator die wij zoeken ziet toe op het optimaal functioneren van de moderne mondkapjes machines op de afdeling. Je hebt aandacht voor kwaliteit, verricht kwaliteitscontroles en komt met voorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te verbeteren. Je controleert het productieproces en de prestaties nauwgezet en grijpt in/ stuurt bij indien nodig. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Ook verzorg je de eerste lijns onderhoud van de apparatuur en zorg je voor hygiëne en veiligheid op de werkplek.

Functie-eisen:
Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 3 niveau;
Sterke affiniteit met beeldscherm gestuurde productiesystemen;
Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega's;
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne;
Je bent inventief en voelt je betrokken;
Je bent bereid tot het werken in ploegendiensten. 
 
Dit zijn je werktijden
In eerste instantie start je deze baan in dagdienst. Na verloop van tijd gaat er gewerkt worden in 2 ploegendienst, de tijden zijn dan als volgt;
Vroege dienst: maandag t/m vrijdag 5.45 - 14.30 uur; vrijdag 5.45 - 16.00 uur.
Late dienst: maandag t/m vrijdag 14.20 - 24.05, vrijdag is een vrije dag.

Late dienst:
Maandag t/m vrijdag 14.20 - 24.05, vrijdag is een vrije dag.

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij