Manufacturing Engineer

Hapert, Nederland
Vacature is vervallen
314 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze relatie in Hapert zijn wij op zoek naar een Manufacturing Engineer.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever biedt hoogstaande en geavanceerde verbindingstechnieken op het gebied van technische glasbewerking, laserbewerking en thermal processing.

Functieomschrijving:
Als Manufacturing Engineer zet je de aanvragen van klanten om naar concrete calculaties, eenduidige productieorders en werkvoorschriften. Daarbij denk je analytisch en herken je daarbij de kritische aspecten welke je op passende wijze definieert, communiceert en begeleidt. Je zorgt voor de vertaalslag van aanvragen naar productietechnieken, technologieën en productieaanpak. De definitie van en het beheer over de actuele productspecificaties, de productierecepturen, de werkinstructies, de testinstructies, de hulpmiddelen etc. vallen onder jouw directe verantwoordelijkheid. Verder bespreek je nieuwe (potentiële) productietechnieken in samenwerking met het Project Team. Tot slot ben je het interne aanspreekpunt vanuit de Operations m.b.t. de producten binnen zijn pakket.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een technische HBO opleiding, richting Werktuigbouwkunde of Fijnmechanica en heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur als Manufacturing Engineer in een klantorder gestuurd toeleverbedrijf. Verder heb je een goede beheersing van de time management principes, zowel individueel als in teamverband en heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat om problemen te analyseren en onder tijdsdruk in teamverband op te lossen. Daarnaast heb je ervaring met 3D tekenapplicaties (Solid Works, Unigraphics, etc) en een goede vaardigheid t.a.v. systeemsoftware, MS Office applicaties, Outlook, etc. Als laatste beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en in geschrift.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
HBO
werktuigbouwkunde
Engineer
Fijnmachine
Vergelijkbare vacatures