Functioneel Tester van IT producten

Nuenen, Nederland
Vacature is vervallen
164 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze organisatie in Nuenen zijn wij op zoek naar een Functioneel Tester van IT producten.

Functioneel testen:
Grotendeels bestaat het werk uit het testen van apparatuur die van de productie afdeling komt, daarbij kijk je naar de functionaliteit van het product en je beoordeeld de kwaliteit. Nadat een modificatie van een product is gedaan moet jij controleren of alle functies van het betreffende apparaat werken. Daarnaast kijk je of er tijdens het modificeren geen beschadigingen aan het product zijn toegebracht.

Support:
Naast de test werkzaamheden dien jij ook als support voor vragen en reparatie verzoeken vanuit een klant of een collega. Als de klant een vraag heeft over de specificaties van een geleverd product of hij loopt tegen problemen aan bij het installeren zal jij als eerste aanspreekpunt dienen.

RMA:
Als producten defect raken zorg jij ervoor dat de producten via de juiste procedures terug komen voor reparatie. Bij binnenkomst zal jij een diagnose stellen om te bepalen wat precies defect is, daarnaast zal jij ook bepalen of iets binnen of buiten garantie valt. Daarbij kan het voorkomen dat je een prijsopgave moet maken voor de reparatie werkzaamheden.

Competenties:
- Affiniteit met hardware en software
- Engelse taal in woord en geschrift
- Probleemoplossend vermogen
- Oog voor kwaliteit
- Communicatie vaardigheden
- Klantgerichtheid
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden