Integraal Planner

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
312 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor een relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Integraal Planner.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Functieomschrijving:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van een totaal systeem over de gehele supply chain. Je stelt een productieplan op voor de betreffende producten en onderhoudt deze. Daarnaast beoordeel je de consequenties van het plan op de totale keten. Je draagt er zorg voor dat de in- en externe logistieke acties op basis van een degelijke analyse vooraf juist en tijdig plaatsvinden. Communicatie naar alle betrokkenen is een belangrijk onderdeel van het proces.

Tevens ben je verantwoordelijk voor alle relevante logistieke parameters en settings van de keten. Je initieert logistieke verbeteracties en vertaalt deze naar oplossingen zowel in de organisatie als binnen de aanwezige ERP applicatie. Tot slot optimaliseer je de belading en geef je inzicht in de toekomstige capaciteitsvraag, zodat daar tijdig op gestuurd kan worden.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Mechatronica of Logistiek. Je hebt ervaring met het plannen van complexe industriële systemen en het hebben van inzicht in de aspecten van een (complexe) ontwikkel- en productieomgeving is een pre.

Andere belangrijke kenmerken zijn:
  • Aantoonbare ervaring met het implementeren van logistieke concepten in een ERP systemen;
  • Goed analytisch vermogen;
  • Ervaring met het maken van data-analyses.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures