Financial Reporter

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
135 dagen geleden Vast
Categorie: Financiën, Verzekeringen en Recht
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor een relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Financial Reporter.

Bedrijfsomschrijving:
Produceert, beheert en distribueert klantspecifieke verpakkingsoplossingen Deze organisatie voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

Functieomschrijving:
Allereerst ben je in deze functie verantwoordelijk voor de financiële rapportages en consolidatie van de entiteiten. Maandelijks ben je bezig met het opstellen en kwalitatief bewaken van financiële managementrapportages, het opvolgen van de verschillende deadlines, het afstemmen van intercompany posities, het analyseren en toelichten van de financiële cijfers. Daarnaast het samenstellen van balansdossiers, het ondersteunen bij forecasts, investeringen en overige ondersteuning van het management van de onderneming. Binnen de functie valt ook de coördinatie met de werkmaatschappijen in Nederland, in USA (Californië en Connecticut), Maleisië en Singapore. Ook behoren dagelijkse administratieve werkzaamheden tot je takenpakket. Kortom het gehele traject van record-to-report in zeer nauwe samenwerking met de CFO.

Funtie-eisen:
Je hebt een afgeronde HBO opleiding bedrijfsadministratie/-economie en je hebt meerdere jaren ervaring als Finance Professional, vooral in het financiële rapportage proces en de onderliggende administratieve organisatie. Je bent analytisch sterk, je hebt affiniteit met verschillende financiële/ERP systemen en Excel. Ook weet je de relaties te leggen tussen de verschillende systemen en processen. Je bent proactief in verbeteringen, bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Verder ben je flexibel ingesteld en kan goed met veranderingen omgaan.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden