Cleanroom Monteur/ Tester

Vacature is vervallen
242 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Cleanroom Monteur/ Tester

Heb jij een Mechatronica diploma en ervaring met het werken in een cleanroom? Lees dan snel verder, want wellicht ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat betekent werken bij Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. Bij Baanbreed helpen we je graag om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk.

Wat ga je doen?
Om het productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen is onze opdrachtgever opzoek naar een monteur/tester voor in de cleanroom. Hier ga je samenwerken met 4 collega’s die ook gaan testen. Je rapporteer direct aan de celcoördinator. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe systemen / modules en machines. Dit gebeurt aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.
Bovendien ben je verantwoordelijk voor:
- Het testen volgens protocol van complexe, hightech mechatronische systemen en modules;
- Het functioneel testen van de samengestelde machines voordat deze naar de klant worden verstuurd;
- Het configureren en analyseren van testresultaten, je detecteert de technische knelpunten en zoekt samen met de Production Engineer naar oplossingen.

Dit zijn je werktijden
Als cleanroom monteur/ tester werk je in dagdienst. Wel wordt er van je verwacht dat je geen 9 tot 17 mentaliteit hebt.

Wie ben jij?
- Je bent kwaliteitsbewust en hebt een aferonde MBO+ Mechatornica diploma met relevante werkervaring óf je bent een afgestudeerde HBO’er Mechatronica;
- Omdat de werkzaamheden in de cleanroom plaatsvinden is het van belang dat je ervaring hebt in de cleanroom;
- Je beschikt over systeemkennis en kennis op het gebeid van tekeningpakketten, assemblagetechnieken en bevestigingstechnieken. Ook beschik je over de basiskennis van productiebesturingssystemen t.b.v. assemblage;
- Het is een pré wanneer je kennis hebt van vacuümtechniek;
- Je bent communicatief vaardig, dit is van belang omdat je deels in teamverband komt te werken;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Dit is nodig omdat je extern over inhoudelijke problemen gaat communiceren.

Wij bieden?
Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die zich voor de langere termijn wil binden, die zij dan ook graag doorgroeimogelijkheden bieden. Daarnaast krijg je een marktconform salaris.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden