Fijnmechanisch Bankwerker

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
548 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Fijnmechanisch Bankwerker.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever voert opdrachten uit voor internationale klanten in de semiconductor industrie, optische industrie, apparatenbouw en de lucht- en ruimtevaart.

Functieomschrijving:
Als Hightech finisher/bankwerker heb je een afwisselende baan die een technische uitdaging biedt aan vaklieden die niet van routine houden. Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig afwerken van hoogwaardige fijnmechanische producten die een hoge mate van nauwkeurigheid vereisen. Je werkt zelfstandig op basis van tekeningen en voorschriften. Deze producten worden bewerkt in kleine series variërend van 1 tot ca 30 stuks per batch, hierdoor is de afwisseling zeer groot.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je minimaal een afgeronde VMBO opleiding, richting van techniek. Je hebt affiniteit met het afwerken, afbramen van metalen producten en het lezen van tekeningen. Ook heb je ervaring in het werken met een microscoop. Daarnaast heb je ervaring met het afwerken van vacuümvlakken of wil je dit graag leren. Je hebt een fijne motoriek om de bovenstaande werkzaamheden uit te voeren. Verder ben je kritisch, zodat je een goede eindbeoordeling kan uitvoeren. Tot slot stel jij jezelf altijd flexibel op, zowel qua werkzaamheden als qua werktijden en heb je geen negen tot vijf mentaliteit.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures