Logistiek medewerker en montage

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
11 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 13 - 13 per uur
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime logistiek medewerker en montage in dagdienst. 

De opdrachtgever
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productie-installaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
De functie is tweedelig je bent medeverantwoordelijk voor de logistieke afdeling van onze vestiging. Je werkt aan het gehele logistieke proces, van inbound tot en met outbound en alles wat daar tussenin zit. Je hebt een hele diverse takenpakket. Je werkt nauw samen met jouw collega op deze vestiging. Je bent een team van twee personen die ervoor zorgt dat de in-, door- en uitstroom van goederen soepel verloopt. Daarnaast kan je ook zelfstandig je eigen werkzaamheden oppakken. Je ziet toe tot orde en netheid op de werkvloer en je bent in bezit van een heftruck rijbewijs, een EPT is een pré. Naast de taken op de logistieke afdeling, ondersteun je onze montage afdeling waar nodig is. Het voorbereiden van de werkzaamheden plus het zelfstandig monteren van mechanische werkzaamheden aan de hand van werkvoorschriften. Je zal hier de spil zijn tussen logistiek en montage

Dit zijn je werktijden
Het betreft functies in dagdienst. 

Functie-eisen
Je hebt ervaring in de logistiek en staat je mannetje als het gaat om picken, goederen inboeken of goederen verzenden. Je hebt affiniteit met techniek en kunt met meerdere partijen samenwerken. Je bent flexibel, stressbestendig en je hebt een echte hands-on mentaliteit. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een heftruck rijbewijs is een harde eis. Je bent gemotiveerd en een echte teamplayer

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden