Assistent Distributiemonteur Gas & Water

Someren, Nederland
Solliciteer
19 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 17 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Someren zijn wij op zoek naar een fulltime asssistent distributiemonteur Gas & Water in dagdienst. 
 
De opdrachtgever 
Onze opdrachtgever is een regionaal opererende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (coax en glasvezel). De organisatie zorgt dat alles perfect wordt aangelegd voordat de leidingen en kabels weer aan het oog worden onttrokken. Daarnaast heeft de organisatie ook diverse lastechnieken in huis, zoals fotolassen, spiegellassen en elektrolassen, welke behoren tot de uitrusting van de organisatie.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als Assistent Distributiemonteur Gas & Water ben je werkzaam als leerling en voer je onder leiding van een Distributiemonteur werkzaamheden uit op het gebied van gas en water  leidingwerkzaamheden. Je bent gewend om opgegeven opdrachten goed uit te voeren en daarbij ben je mede verantwoordelijk voor grond-/kabelwerkzaamheden. Tot slot assisteer je de monteur bij zijn dagelijkse werkzaamheden. 
 
Dit zijn je werktijden
Je werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.15 uur. 
 
Functie-eisen:
Je beschikt over technische MBO opleiding, minimaal niveau 2, waarbij gedacht kan worden aan installatietechniek.  
Je bent in het bezit van een VCA;
Je beschikt over een geldig B rijbewijs;
Je beschikt over computer vaardigheden;
Je bent bereid om naar school te gaan voor het behalen van het diploma Eerste Monteur Gas, Water en Warmte en alle aanverwante veiligheidstrainingen;
Je bent kwaliteitsbewust.
 
Solliciteren?
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures