Technische Dienst Medewerker

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
121 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Ben jij een ‘manusje van alles’? Technisch sterk onderlegd en weet jij in te springen daar waar nodig? Ervaren in het vak van lassen, draaien en heb je kennis van elektrotechniek? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Technische Dienst Medewerker.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in plaat- en constructiewerk van engineering en prototype tot en met productie van kleine en grote series.

Functieomschrijving:
Als allround medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan gereedschappen, machines en het gebouw. Daarbij zorg je voor het lokaliseren, repareren en oplossen van storingen en verhelp je voorkomende technische problemen bijvoorbeeld aan de luchtzuivering van het gebouw. Indien nodig schakel je externe bedrijven in bij onderhoudswerkzaamheden en registreer en rapporteer je storingen. Het andere deel van je werkzaamheden bestaan uit het maken van nieuwe mallen en hulpmiddelen en onderhouden van bestaande mallen en hulpmiddelen voor de plaatwerk afdeling en las afdeling.

Functie-eisen:
Je hebt kennis van elektrotechniek, steekt graag je handen uit de mouwen en je hebt affiniteit met werktuigbouwkunde werkzaamheden;
Je kan technische tekeningen lezen;
Ervaring met lassen en draaien;
Passie voor techniek, zelfstandig en ondernemend;
Je hebt een proactieve en dienstverlenende instelling;
Een collegiale teamplayer met een hands-on-mentaliteit.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures