In- en uitpakker (2 ploegendienst)

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
27 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12 - 13 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Inpak- uitpakmedewerker. Dit betreft een fulltime functie in 2 ploegendienst.

Bedrijfsomschrijving:
Bij onze opdrachtgever ontwikkelen en produceren ze (high tech) complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is. Wij bieden technische uitdagingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.
 
Functie omschrijving
Als in- en uitpakker bij onze afdeling Systems zorg je er met je collega's voor dat de spare (reserve) onderdelen voor onze klanten volgens procedure ingepakt worden voordat deze worden doorgegeven naar externe verpakkingsbedrijven. De werkzaamheden vinden plaats in een cleanroom omgeving. Je draagt daarbij een cleanroompak inclusief mondkapje.

De kwaliteitseisen verbonden aan onze producten zijn zeer hoog, we volgen daarom strikte procedures bij zowel het in/uitpakken. Kwaliteit staat centraal!

Je taken zijn onder andere:
Het uitpakken van producten
Het verpakken van de producten volgens procedure, registreren van relevante gegevens en verzendklaar maken van deze producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schroeven, slangetjes, maar ook batterijen.

Dit zijn je werktijden
2 ploegendienst:
Ochtendploeg: 06.15-15.00 uur
Avondploeg: 14.30-23.15 uur

Functie-eisen
MBO werk- en denkniveau
Je werkt vanuit nature nauwkeurig
Je bent zowel flexibel in werktijden als in de te verrichten werkzaamheden, daarnaast werk je graag in teamverband

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 
040-2155440.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures