Algemeen Manager Packaging

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
72 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Agrarisch
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Deze organisatie is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Functie omschrijving:
Door sterke expansie bestaat de behoefte onze onderneming te versterken met een ervaren Algemeen Manager Packaging die op daadkrachtige en besluitvaardige wijze sturing gaat geven aan de organisatie en de verdere succesvolle groei. Onder eindverantwoordelijkheid van de directie ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het beleid, bedrijfsvoering, financiën en personeel. Samen met de Manager Operations ben je daarbij verantwoordelijk voor alle operationele productie-gerelateerde afdelingen en processen. Jullie zorgen voor een optimale dienstverlening gelet op de eisen en wensen van de klant en haar eindklanten. 
 
Funcie-eisen:
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het beleidsplan en voor de kwaliteit en de prestatie van de organisatie door het juist bepalen van (voor-)calculaties, tariefstellingen en rendementen.
  • Je vertaalt strategische doelstellingen naar de dagelijkse bedrijfsvoering en monitort daarbij een vooraf gedefinieerde set doelstellingen en brengt hiertoe verbetervoorstellen uit. Je stuurt aan op basis van KPI’s en bent continue bezig met het bedenken en uitvoeren van verbeterprocessen.
  • Je begeleidt, coacht en controleert om alle bedrijfsprocessen conform de doelstellingen uit te voeren. Je houdt een continue focus op de tijdige en foutloze implementatie van de volgende operationele thema’s: Personeelskosten/Inkoopkosten/Verpakkosten/Human Resources/Onderhoud en Veiligheid/ IT/Kwaliteitszaken /Procesbewaking/Coaching en begeleiding en commerciële optimalisatie.
  • Je stelt de begroting en prognoses op inclusief rapportering over resultaten, problemen en voortgang aan de directie. Je bent het directe aanspreekpunt voor contacten met externe stakeholders (met name verpakkingsleveranciers en uitzendbureaus). Je bent de algemene vertegenwoordiger bij diverse interne en externe overlegstructuren.
  • Je volgt actief relevante ontwikkelingen in de (internationale) verpakkingsbranche en herkent trends en thema’s waar je actief op inspeelt en samen met de Manager Operations de juiste stappen in onderneemt.
Wie ben jij?
  • Een relevante opleiding op HBO niveau bij voorkeur in een (technische) bedrijfskundige of algemene management richting; kandidaten met een achtergrond in continue verbeteren (Lean/TPM etc.) worden ook uitgenodigd om te reageren.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een functie met eindverantwoordelijkheid. Bij voorkeur in de Foodsector.
  • Aantoonbare change-management ervaring en uitgesproken focus op verbeterprojecten.
  • Strategische denker en planner met sterke managementvaardigheden.
  • Vanwege het internationale karakter van onze organisatie is beheersing van Duitse en Engelse taal handig. 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden