Projectleider NPI

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
26 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 13 - 20 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime projectleider NPI in dagdienst. 

De opdrachtgever
Bij onze opdrachtgever ontwikkelen, produceren en verkopen ze hoogwaardige machines.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als projectleider NPI zorg je ervoor dat de interne en externe logistieke acties op basis van een degelijke analyse vooraf, juist en tijdig plaatsvinden. Dat leidt ertoe dat je gedurende het proces/project tijdig de juiste maatregelen neemt, zodat de algehele planning, inclusief eventuele escalaties en herplanningen, in de gehele supply chain continue up-to-date is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle relevante logistieke parameters en settings van je projecten en registreer je in samenspraak met andere disciplines de performance van alle partijen en voert waar nodig in overleg verbeteringen door.
In nauwe samenwerking met de Account Manager draag je de verantwoordelijkheid voor alle contacten met de opdrachtgever gedurende de looptijd van het programma. Deze contacten kunnen zowel technisch als bestuurlijk van aard zijn, waarbij je voortdurend streeft naar een langdurige relatie met de opdrachtgever. 
Samenvattend kun je zeggen dat je rol als projectleider primair is bedoeld om er voor te zorgen dat de producten voor onze klanten tegen de juiste kwaliteit, tijd en kosten geleverd worden. Typische deliverables zijn integrale planningen, financiële rapportages, parreto analyses en kwaliteit gerelateerde processen (Q-plan).

Je belangrijkste taken bestaan uit het:
• Bijsturen van lopende orders.
• Proactief oplossen van mogelijke bottle necks, welke een verdere groei kunnen belemmeren
• Verzorgen van rapportages omtrent afkeur en calamiteiten.
• Organiseren van voortgang en review meetings m.b.t. planning, milestone passage, budget versus actual cost, kwaliteit en eventueel escalatie meetings richting S&T stuurgroep.

Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst. 

Functie-eisen
De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting, bij voorkeur Werktuigbouwkunde.
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement in complexe maakindustrie met in- en externe supply chain waar bij je het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers bent.
- Je hebt deze ervaring bij voorkeur opgedaan in een medische of wetenschappelijke productieomgeving.
- Je hebt ervaring met het plannen van complexe industriële systemen en beschikt over een inzicht in de aspecten die horen bij een (complexe) ontwikkel- en productieomgeving.

Als professional ben je te typeren als/of heb je een:
- 'Consider it done' mentaliteit met een gevoel voor escalatiemomenten.
- Sterk analytisch vermogen.
- Systematische en planmatige aanpak.
- Leider op zowel kantoor als op de werkvloer.
- Teamplayer die ook autonoom kan werken.
- Communicatief sterk.
- Resultaat gerichte houding.

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures