Monteur

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor een bedrijf in Nuenen zijn wij op zoek naar een Monteur.

Bedrijfsomschrijving:
Zij zijn gespecialiseerd in het aanpassen en ombouwen van bedrijfs- en personenauto’s voor mensen met een lichamelijke beperking.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?

Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk.

Functieomschrijving:

Als Monteur ga je auto's ombouwen en deze voorzien van een verlaagde bodem, zodat deze rolstoeltoegankelijk wordt. Daarbij ga je alles in elkaar zetten, inbouwen en monteren en instructies volgen aan de hand van procedures.

Functie-eisen:
Je weet alles van techniek, bijvoorbeeld door een opleiding tot automonteur, bedrijfswagenmonteur of mechanisch monteur, of door eerdere werkervaring. Je kunt tekeningen lezen en hebt uitstekend technisch inzicht. Verder heb je lassen MIG/MAG, niveau 1 / 2 en beheerst de Nederlandse taal prima. Ook werk je nauwkeurig, zowel zelfstandig als in een team. Tot slot heb je een flexibele instelling en overwerk is voor jou in principe geen bezwaar.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures