Meewerkend Voorman Logistiek

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Categorie: Agrarisch
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze relatie in Eindhoven zijn wij opzoek naar een Meewerkend Voorman Logistiek.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.

Functieomschrijving:
In deze functie geef je leiding aan medewerkers t.b.v. klaarzetten verpakkingsmaterialen voor de productielijnen zowel handmatig als automatisch. Daarnaast beheer je order afhandeling d.m.v. toewijzing fusten aan transportbanen. Je draagt de zorg voor handhaving van voorgeschreven richtlijnen. Tevens beheer je logboeken t.b.v. het systeem en zorgt voor terugkoppeling. Tot slot verzamel je de juiste aantallen en soorten producten m.b.v. een EPT/heftruck.

Funcie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een afgeronde MBO+ diploma met logistieke opleiding. Tevens ben je in het bezit van een heftruck- of EPT certificaat. Je bent een teamspeler en hebt een flexibele instelling en daarnaast ben je accuraat en stressbestendig. Tot slot ben je bereid om in een verschoven diensten systeem te werken (tussen 6:00-23:00 uur) en roulerend op zaterdagen te werken (alleen vroege dienst).
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Meewerkend
Voorman
MBO+
Logistiek
EPT
Vergelijkbare vacatures