Medewerker buitendienst met groot rijbewijs

Son, Nederland
Solliciteer
9 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12 - 14,5 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Andere
Voor een relatie in Son zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker buitendienst met groot rijbewijs in dagdienst. 

De opdrachtgever
De organisatie is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in geotechnisch en milieutechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland, met de beschikking over een eigen laboratorium, opereren zij vanuit vier vestigingen.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen?
Het uitvoeren van een kwalitatief gedetailleerde en betrouwbare sonderingen vormen hoofdbestanddeel van de dagelijkse werkzaamheden. Je dag begint met het in werktijd rijden naar de onderzoekslocatie alwaar de sonderingen uitgevoerd dienen te worden. Vervolgens voer je de werkzaamheden uit met een ervaren collega. Zo zet je de sondeerpunten uit middels de moderne GPS technologie. Uitsluitend indien er geen bereik is maak je voor het uitzetten gebruik van een meetlint. Het inmeten van de hoogte gebeurd dan door middel van een laser of een waterpas. De sondeerpunten lees je af van de aangeleverde tekeningen met daarop de interpretatie van de Klic-melding (Kabels en leidingen informatie centrum). Eenmaal op het sondeerpunt volgens tekening aangekomen beslis je terplekke of de sondering daar uitgevoerd kan worden of wellicht iets verplaatst dient te worden. Indien je de definitieve bestemming van de sondering bepaald heb, meet je deze nauwkeurig in zodat bekend is waar de daadwerkelijke sondering verricht is. Via betrouwbare technologie wordt tijdens de verwerking van de meetgegevens de data gekoppeld aan de sondering zodat de adviseur op basis van het uitgevoerde grondonderzoek een (funderings)advies kan uitbrengen. 

Dit zijn je werktijden
Je werkt in dagdienst. 

Functie-eisen
Wat zoeken ze: 
Ze zijn op zoek naar gedreven,  betrokken, detailgerichte  medewerkers met technisch inzicht. 
Jij bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten  en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is. 

Eisen: 
• Bepaalde opleiding is niet vereist;
• Rijbewijs: B(E)-C;  
• VCA is een pré;
• Een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit;
• In verband met werkzaamheden buiten de regio bereidheid om bij specifieke projecten in hotels (kost) te verblijven;
• Goede contactuele eigenschappen;
• Een representatief voorkomen;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures