Artikelbeheerder

Best, Nederland
Solliciteer
123 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Best zijn we op zoek naar een Artikelbeheerder.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever zit in de zonweringbranche. Zij hebben een totale collectie binnen zonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren. De organisatie kenmerkt zich door een informele no-nonsense cultuur met een open communicatie naar zowel collega’s als klanten.

Functieomschrijving:
Je rapporteert aan de IT Manager en werkt nauw samen met collega's van de afdeling automatisering, afdeling inkoop, R&D, productie en materiaalplanning. Je begint de dag met het beantwoorden van alle openstaande vragen die je per e-mail ontvangen hebt. Je collega van de afdeling productontwikkeling heeft je voorzien van een overzicht met nieuwe artikelen. Jij zorgt ervoor dat deze artikelen met de juiste stamgegevens worden ingevoerd in het ERP-systeem (Navision). Na de lunch ga je hiermee verder. De meeste zaken die daaruit naar voren komen weet je zelf op te lossen. Een paar zaken bespreek je met een collega voordat je daarmee aan de slag kan. Inmiddels heb je weer een aantal e-mails met correcties van productspecificaties (kenmerken) deze verwerk je allemaal nog in het systeem voordat je naar huis gaat.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je een MBO opleiding of MBO werk- en denkniveau. Je hebt via opleiding of persoonlijke interesse veel affiniteit met IT. Kennis van programmeren is gewenst en uitstekende kennis van Excel is belangrijk. Bij voorkeur beschik je over productkennis van de zonweringsbranche of je beschikt over technisch inzicht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je werkt systematisch, nauwkeurig en hebt oog voor details. Het is fijn als je zelf de prioriteiten kunt bepalen en het hoofd koel houdt tijdens drukke perioden. Door je technisch inzicht herken je aan de hand van een aantal gegevens om welk artikel het gaat. Problemen die op je pad komen rafel je uit zodat je tot de juiste oplossing komt. Je wacht liever niet af, maar neemt initiatief als je een goed idee hebt. Jouw betrokken houding zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de organisatie.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures