Bedrijfsleider

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
15 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Someren/Chemelot zijn we op zoek naar een fulltime bedrijfsleider in dagdienst. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervangen en aanleggen van het ondergrondse- én bovengrondse kabel- en leidingnetwerk evenals het reinigen van industriële installaties.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen? 
Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van alle voorkomende uitvoerings gerelateerde werkzaamheden. Samen met het hoofd bedrijfsbureau, welke verantwoordelijk is voor de voorbereiding, ben je eindverantwoordelijk en rapporteer je aan de directie. Je hebt contact met de opdrachtgevers over de projecten die lopen en hoe hier invulling aan te geven. Dit betekent dat je als duizendpoot enerzijds bezig bent met het creëren van de juiste voorwaarden zodat de juiste medewerkers en de juiste apparatuur ingezet kunnen worden binnen het terrein van Chemelot en anderzijds dat je de directie ondersteunt in die facetten van het ondernemen waarvoor jij direct verantwoordelijk bent.
 
Dit zijn je werktijden 
Het betreft een functie in dagdienst. 
 
Fuctie-eisen 
Als bedrijfsleider zorg je er voor dat helder is wat een project inhoud en wat dat betekent voor de verschillende stakeholders. Alles van voorbereiding tot uitvoering dient goed geregeld te zijn. Hiervoor moet je in ieder geval beschikken over leidinggevende capaciteiten, je bent zelfstandig, ondernemend, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Daar bovenop is het belangrijk dat je je in het volgende profiel herkent:
- Je hebt een Bachelor diploma;
- Je bent in staat overzicht te behouden over de gehele scope;
- Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
- Je weet prioriteiten te stellen, je bent organisatorisch sterk en gestructureerd;
- Je bent nauwgezet en kunt plannen en organiseren;
- Je bent zeer gedreven en positief ingesteld.
 
Solliciteren 
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures