Eindtester

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
546 dagen geleden Vast
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Voor een organisatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Eindtester.

Bedrijfsomschrijving:
De organisatie realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.  Systeemleverancier van (co-)ontwerp tot onderdelenproductie, montage en kwaliteitscontrole.

Functieomschrijving:
Als Eindtester ben je verantwoordelijk voor het testen volgens protocol van complexe, hightech mechatronische systemen en modules. De werkzaamheden vinden binnen een cleanroom omgeving plaats. De testresultaten worden geanalyseerd, en de nodige correctieve maatregelen worden voorbereid en uitgevoerd. Ongeveer 20% van je werkzaamheden bestaat uit sleutelen en 80% van je tijd test je de modules.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat beschik je over een HBO opleiding Mechatronica of vergelijkbaar en beschik je over communicatieve en analytische vaardigheden. Daarbij ben je een aanpakker, servicegericht en kan in je goed in teamverband werken. Je bent bekend met PC-tools en ben je bereidt om in 2 ploegendienst te werken (1 week vroeg, 1 week laat). Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures