Technisch tekenaar

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
200 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een Technisch tekenaar.

Bedrijfsomschrijving:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je de wensen van de klant kunt uitwerken in een technische tekening? En lijkt jou het tekenen van stands en beurzen een leuke uitdaging?

In de functie van technisch tekenaar ben je, samen met jouw gezellige en gedreven collega’s, verantwoordelijk voor het tekenen van beurs plattegronden, individuele stands en custom made (special) standbouw-onderdelen en meubels. Dit alles doen wij geheel naar wens van de klant. In eerste instantie zal jij als onze nieuwste aanwinst verantwoordelijk zijn voor het intekenen van de individuele stands.

Competenties
Als technisch tekenaar kun je snel schakelen, ben je accuraat en stressbestendig. Verder ben je proactief en flexibel. Daarnaast beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed zelfstandig werken maar ben je ook een teamplayer.

Jouw profiel

De tekenaar beschikt over:

  • Minimaal mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring;
  • Ervaring met tekenprogramma's Revit en/of Autocad;
  • Technisch inzicht en/of een technische achtergrond;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Het bedrijf is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Zij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden