Orderpicker zaterdag (studenten bijbaan)

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
16 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar studenten die op zaterdagen willen werken naast hun studie. Er wordt gewerkt in dagdienst. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
In deze functie draag je de zorg over het samenstellen en verzendklaar maken van orders en het controleren van producten op uiterlijke kwaliteit. Je verleent assistentie bij de ontvangst en de opslag van producten. Tot slot verzorg je interne productverplaatsingen.
 
Dit zijn je werktijden
Het betreft een bijbaan op zaterdagen overdag. Tevens kan er in schoolvakanties extra gewerkt worden (in overleg). Op zaterdag start je om 07.00 uur en blijft tot het werk voor die dag klaar is. Vaak is dit rond 16.00 uur. Mocht het iets later zijn, dan is dat geen probleem voor je. 
 
Functie-eisen
Als geschikte kandidaat ben je minimaal 18 jaar en heb je affiniteit met de logistiek. Ervaring met een elektrische pompwagen is een pre. Je bent minimaal 3 zaterdagen per maand beschikbaar en in schoolvakanties ben je extra inzetbaar. Als laatste beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
 
 
 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures