Senior projectmanager

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
20 dagen geleden
€ 4000 - 6000 per maand
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Branche: Machines
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar fulltime senior projectmanager. 
 
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.
 
Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 
 
Wat ga je doen?
Als project manager ben je verantwoordelijk voor het industrialiseren van mechatronische modules en/of systemen vanaf de ontwikkelfase naar de ‘release for volume’ fase. In dit proces draag jij de volledige verantwoordelijkheid voor alle technische, financiële, logistieke en kwalitatieve (QLTC) aspecten van het project. Een mooie uitdaging waarbij je al jouw talent en ervaring als project manager kunt inzetten. De ontwikkelingsverantwoordelijkheid zelf, inclusief het aanleveren van de Technische Product Documentatie (TPD), kan zowel bij de afdeling Technology & Development als bij de klant van onze opdrachtgever liggen. Gedurende de looptijd van het project draag je, in samenwerking met de accountmanager, de verantwoordelijkheid voor alle technische- en commerciële communicatie met de klant. Je streeft hierbij voortdurend naar een langdurige relatie met de opdrachtgever.
 
In deze veelzijdige functie ben jij tevens leidinggevende van een multidisciplinair team bestaande uit engineers met verschillende specialiteiten (o.a. factory engineers, inkoop, manufacturing engineers, supply chain engineers en quality engineers) dat zorgdraagt voor het realiseren van de projectdoelstellingen.
 
Je belangrijkste werkzaamheden:
• Het borgen van de maakbaarheid, het productieproces en de kwaliteit van het product. Daarnaast voorzie je de klant met verbetervoorstellen voor het industrialiseren van het product;
• Het inrichten en borgen van het productieproces volgens de vooraf afgesproken doelstellingen op gebied van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten;
• Het optimaal inrichten en borgen van de  supply chain;
• Het rapporteren van de voortgang van het project, zowel intern als extern;
• Het zorgdragen voor de realisatie van prototypes en pilots;
• Overdracht van het project aan het klant programmateam.
 
Functie-eisen
Je beschikt over een hbo- of wo-opleiding op het gebied van Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare richting.

Andere belangrijke kenmerken voor het vervullen van de functie zijn:
•Je beschikt over ruime ervaring in projectmanagement binnen de complexe maakindustrie met in- en externe supply chain. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de eigen productieorganisatie;
•Je beschikt over sterke leidinggevende kwaliteiten;
•Je bent bij voorkeur bekend met de hightech industrie;
•Jij bent het aanspreekpunt richting de klant en je rapporteert aan stuurgroepen. Dat doe je helder en goed onderbouwd;
•Je beschikt over een uitstekend technisch en commercieel inzicht;
•Je hebt een goed analytisch vermogen, je werkt systematisch en planmatig.
 
Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Twijfel niet en klik op de button ‘solliciteer’! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je ons bereiken op 040-2155440. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden